Vi har i reglen kun ét kuld killinger om året i efterår/vinterhalvåret. Vi har et stort fokus på at give vores killinger masser opmærksom og opdrage en god kat, og det er os derfor magtpåliggende at møde en potentiel køber før evt. overdragelse, således vi kan sikre os at der er et godt match mellem killing og køber, du kan således ikke købe en kat fra os uden at ligge vejen forbi.

Er du interesseret i en af vores kommende killinger, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil sørge for at ønsket bliver oprettet på venteliste.

NLJ_5309

Ved køb af killing medfølger altid købskontrakt. I kontrakten lægges der vægt på at både sælger og køber har et ansvar for killings sundhed og velfærd. Vilkår omkring killingens pasning er ikke kun for killingens velfærd, men også for at sikre at køber får en glad og harmonisk killing uden sundheds- og adfærdsproblemer.

Når køber anskaffer sig en kat har køber et ansvar for at sætte sig ind i kattens behov, sikre gode rammer for dens daglige liv, løbende at fodre og passe katten på ordentlig vis og holde nøje øje med, om katten trives.

 

Købskontrakt og vilkår

En killing koster 6000,-
Har du købt fra os tidligere eller ønsker 2 killinger fra samme kuld giver vi 1000,- i rabat for det samlede køb.

Hos alle hankillinger er der nedlagt avlsforbud, og der er krav til at hankillingen bliver kastreret før den er 8 måneder gammel. Ved køb af hunkilling må denne gerne bruges til avl for et mertillæg på 3000,-, har I ikke planer om avl er der krav til sterilisation.

Når du køber en killing hos FELIS ALBION får du ud over en af de dejligste katte der findes:

  • Købsaftale
  • Fifé stamtavle fra Felis Danica, fremsendes efter de 12 uger
  • Autoriseret dyrlægetjek samt sundhedsbog
  • 1. vaccination Purevax RCP
  • ID chip
  • Indregistrering i det danske katteregister
  • Legetøj som killingen kender
  • Royal Canin killingepakke med madpakke til den første månedstid samt mulighed for efterfølgende at købe fra Royal Canin med rabat
  • Tilbud fra Agria til forsikring af din kat
  • … og al den hjælp fra os i du skulle få brug for i kattens levetid, ingen spørgsmål er for små.

Killingen er i øvrigt forsikret hos Agria Dyreforsikring for “Skjulte fejl”.
Hvis killingen i løbet af de første 2 år og 3 mdr skulle viser sig, at have en sygdom eller defekt, som er af stor betydning for kattens helbred og funktion og som påviseligt har været der ved leveringen, men ikke har vist symptomer, så dækker forsikringen og køber skal blot henvende sig til Felis Albion for videre tiltag/øknomisk dækning.

Du kan læse vores standard købskontrakt HER samt tillæg af særlige vilkår HER

NLJ_5411

Reservationsgebyr

Når en potentiel killingekøber har været på besøg, tidligst når killingen er 3-4 uger gammel, og der er fundet et godt match, betales et reservationsgebyr på 2500 kr.

Skulle køber ombestemme sig indenfor 14 dage, returneres det fulde depositum, senere end dette returneres gebyret ikke! Eneste undtagelse er, hvis killingen senere viser sig at have alvorlige fejl eller mangler, så vil køber få mulighed for at ophæve køb og få gebyret retur.

Felis Albion kan til en hver tid ophæve et køb, herunder vil gebyr returneres, hvis der er mistanke om eller beviser på vanrøgt eller købsaftale på andre områder ikke kan/er misvedligeholdt.