E-kuld 5 uger

4 skønne krudtugler med hver deres personlighed, hvilket faktisk fremgår ret tydeligt af billederne.

Jeg vil indrømme, at det ikke var let at tage fotos lige bortset fra Miss Sophia, som hurtigt overbeviste mig om at hun skulle i den lille kuffert og posere med denne… total charmetrold! Hun fik lokket Miss Marilyn med på idéen mens de sidste 2 søstre var langt mere skeptiske… måske de blot vil have en anden farve?

Sophia

Miss Sophia – kuldets krudtugle på trods af det har taget hende længere tid at lære at gå, så har hun “padlet” rundt efter de andre, og nu hvor hun har fået gang i alle 4 poter, så kaster hun sig lystigt over den første og bedste hun kan få øje på… også de snart 12 uger gamle drenge! Hun er en rigtig dejlig bandit.

Audrey

Miss Audrey, en rigtig fin nysgerrig killing som hele tiden er opmærksom på hver der sker rundt om sig. Hun elsker at putte helt op til halsen og er meget kontaktsøgende, hun er heller ikke ked af at fortælle hvordan hun har det, hun er faktisk lidt af et sludderhoved med en beskeden, lille og sprød stemme. Hun har også de sødeste lidt skrå øjne og de første 4 uger af hendes liv mindede hun mest af alt om en lille gremling med let bøjet øre, som nu click here ellers fint har rettet sig ud… hun går derfor også under kælenavnet Gizmo.

Grace

Søde, fine Miss Grace, hun er den fineste lille hunmis, helt perfekt proportioneret, med en skønt lille ansigt og væsen samt meget opmærksomme og analyserende øjne. Hun gør endnu ikke så meget væsen af sig, men jeg er sikker på at hun er ved at tage tilløb, hun var trods alt den sidst fødte og har hele tiden været den mindst… men hun er ved at indhente de andre. Hun er den seneste uge blevet en lille spilopmager, der angriber ens ben når hun ser snittet til det.

MArilyn

De sidste mange uger har jeg været overbevist om, at Miss Marilyn enten tror hun er et menneske eller tror jeg er en kat! Og ikke mindst hendes bedste veninde. Hun har ikke været særligt interesseret i hendes søstre og brødre men har udelukket dyrket at hænge ud med hendes mennesker. Når man har sat hende i løbegården har hun hylet op og vil ud igen for at kravle rundt på én og placere snuden lige under kæbevinklen, og hun har nærmest siden hun fik øjne været den første til at hilse på når man kommer hjem. Den sidste uge er hun dog stille og roligt begyndt at få mere “sunde” interesser og begyndt at lege med alle hendes søskende.