10 uger og bestået dyrlægecheck :-)

De 4 killinger er efterhånden blevet store, og tog da også tjekket ved dyrlægen i stiv pote, selv da der skal lægges chip i nakkeskinnet var der ikke meget piberi. Alle bestod med glans og ikke den mindst anmærkning, så nu er de snart parat til at flytte hjemmefra.

 

6 uger gamle og fuld knald på….

Så er de små bamser blevet nogle rigtige krudtugler men er stadigvæk ikke større end de stadigvæk får regelmæssig mad hos mor.

Drengene hænger ud sammen konstant og Beatrix bliver vist til tider lidt træt af dem og holder sig lidt for sig selv, enten det eller hun er en syv-sover.

Alle leger dog på livet løs, vokser som de skal og har hver deres skøre, skønne personlighed.

F-kuld 9 dage og stortrives

Leopold er kuldets største killing og 30 gram foran de andre med 270 gram, men alle dier lige godt og effektivt, så han har nok blot et forspring fordi han var den først fødte!

Det er efterhånden kun Beaumont på 230 gr. som mangler helt at få åbnet øjnene, mens kuldets mindst Huxley på 225 gr. en rigtig spradebasse og vælter rundt i de andre i kassen, som var hans søskende sækkestole.

Beatrix er en yndig lille hunmis på nuværende 240 gr. og stortrives. Hun var den første der fik øjne og er allerede nu en bestemt dame! Hun skal nok selv bestemme om det passer hende at blive taget op!

Følg link for video

Hele kuldet der ammer

Malkemaskine Leopold